top of page
Zoeken

Ik kreeg een channeling door...

Jij hebt misschien al door dat we in een zeer ZEER grote verandering zitten?


Kijk eens om je heen...merk je ook op dat chaos jouw leven wilt binnenwandelen?

Jij bent degene die dit kan toelaten, of ervoor kiest de Kracht van Balans te kunnen bewaren.

Het zal een uitdaging zijn, want er zijn op dit moment heel erg veel krachten de aarde aan het beschermen tegen duisternis. De duisternis zie je ook terug in verleiding, verslaving, depressie, hongersnood, armoede, pijn, verdriet, ... De Hogere Krachten kunnen niet meer langer tolereren dat wij mekaar pijn doen, moorden in fauna en flora, zoveel onbalans brengen door oorlog en haat.

Al deze lagere frequenties zal moeder aarde en vader zon op een dag van zich afduwen!

De vernietiging gebeurt door de mensheid zelf, er zijn enorm veel verstoringen voor de zon, en deze elektromagnetische stralen, zoals bijvoorbeeld 5G stralen, of wapens waarbij ze de gedachten kunnen beïnvloeden van de mens door stralingen, of ziektebeelden in het lichaam naar voren toveren door stralingen,... hierop zal de zon en de aarde reageren.


Wat zo bijzonder is, is dat jij NU op aarde bent, en jij moeder aarde en vader zon kan helpen! Hoe?

Verhoog je frequenties! Maak jezelf vrij, dit kan op verschillende manieren, bv:

- gebruik geen microgolf, jij wilt toch geen chemo geven aan je eten?

- draag je GSM niet op je lichaam (zo weinig mogelijk)

- zet je GSM regelmatig uit! dit brengt mentale, psychische rust! en Je krijgt geen laserstralen door je lijf van 5G, wat weer goed is voor je body.

- Mediteer elke dag, op zijn minst een half uur! Zo verhoog je je frequenties (kijk op mijn YOUTUBE kanaal als je hulp nodig hebt, https://youtu.be/9jHFGKlB1hA )

- Kijk geen nieuwsuitzendingen, of radio.

- Eet zo natuurlijk mogelijk, dus hoe puurder het product, hoe beter en dus minder bewerkt.


En natuurlijk ben ik er ook! Om jou te helpen! Ik ben niet voor niets veranderd in de aanpak van mijn sessies! Dit allemaal om jou naar een Hoger Niveau te liften!

Je kan misschien nu nog niet begrijpen waarom het zo belangrijk voor je is! Wacht niet, want hier is er wel de zandloper die loopt, en wat is jou frequentie op het moment dat Vader Zon en moeder aarde spreekt?

Verbind je met het 5D veld! Weet je niet goed hoe? Ontdek het tijdens je privé online sessie QUANTUM CHANNELING, duurt 1,5uur bijdrage 150€

Reserveer je afspraak via quantumchanneling@gmail.com

En creëer jouw uniek magische veld!
84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page